Ny Pronto er som skabt til 36 meter plejespor

7,2 går op i 36. Det er noget af det, der gør den nye Horsch Pronto 7 DC interessant. Den har netop nu premiere for pressen i Sydtyskland.

Horsch Pronto serien af universalsåmaskiner er både blevet udsat for et kosmetisk facelift, men der er også tilføjet en væsentlig model til programmet, nemlig Horsch Pronto 7 DC med en arbejdsbredde på 7,2 meter.

Den vises netop i dag, fredag, for pressen ved Horsch Leeb fabrikken i Landau i Sydtyskland som en af de nyheder, som producenten tager med til Agritrechnica senere på året.

- Med en arbejdsbredde på 7,2 meter passer den jo netop til 36 meter plejespor. Efter min bedste overbevisning har den de egenskaber, der skal til for at skabe en nyklassiker, en maskine, som rigtig mange vil have glæde af i rigtig mange år, lyder det med vanlig begejstring fra Arne Gejl fra den danske Horsch-importør, Wekoagro.

- De første af dem er allerede solgt i Danmark, men de er jo endnu ikke leveret, siger Arne Gejl.

På grund af et nyt rammekoncept er Pronto 7 DC noget lettere end den forrige generation. Ligesom sine forgængere kan den nye Pronto-serie udstyres med forskellige MiniDrill-muligheder. Den nye Pronto 7 DC er udstyret med et TurboDisc såskær og det nye ParaDisc såskær, som i øjeblikket kun bruges i 7 DC.

I 2025 vil nogle flere udstyrsmuligheder blive tilgængelige. I øjeblikket tester man stadig ParaDisc Pro-såskæret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.