Konsulent eksperimenterer i egen mark: Vi skal lege, vi skal have det sjovt og blive klogere

Til daglig er Brian Søndergaard planteavlskonsulent, men samtidig har han ni hektar jord, som han eksperimenterer med. For ham handler det om at have det sjovt og blive klogere. Det bliver man kun, hvis man prøver nogle ting af, synes han.

Brian Søndergaard er planteavlskonsulent, og bruger derfor det meste af tiden med at hjælpe landmænd med, hvad de skal gøre i deres mark.

Men Brian Søndergaard har også sin egen mark, ni hektar ved Fårup, og her kan han kaste sig ud i ting, som mange andre landmænd ellers ikke ville.

- Jeg har en faglig nysgerrighed, og jeg bruger mit lille landbrug på ni hektar til at lege. Jeg var heldig, og fik egentlig solgt mit raps for halvandet år siden til en fornuftig pris. Så jeg...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Vil du læse mere?

Artiklen er forbeholdt vores abonnenter på magasinet Mark.
Køb et online abonnement til Mark og læs videre inden for få minutter.
169 kr./mdr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.