Første billeder: Ny selvkørende Horsh-sprøjte får ny kabine og variabel sporvidde

Horsch viser Agritechnica-nyt: Ny selvkørende Horsch-Leeb VT med variabel sporvidde og ny kabine fra Claas.

Den tyske producent Horsch udvider serien af selvkørende sprøjter med en ny Horsch-Leeb VT, som er et svar på kundeønsker om en kompakt, selvkørende maskine med fleksibilitet og komfort. Den nye VT får variabel sporvidde fra 180 til 240 centimeter og en ny kabine fra Claas.

Horsch Leeb VT er blandt de Agritechnica-nyheder, som producenten i disse dage viser frem ved fabrikken i Landau i Sydtyskland.

Den variable sporvidde giver fleksibilitet, så den også kan bruges i roer, kartofler eller andet.

Maskinen fås med tanke på 5.000 eller 6.000 liter. 6,7 liters motoren kommer med to forskellige ydelser, enten 230 eller 300 hestekræfter.

Føreren vilopleve mere komfort i den nye Claas Catergori IV kabine. Som ekstraudstyr vil man kunne vælge luftaffjedring af kabinen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.